Veelgestelde vragen

Kan ik staaltjes ontvangen?

Ja zeker! Je kunt bij ons 5 staaltjes per keer bestellen. We rekenen 2 euro voor de verpakking en verzendkosten. De staaltjes vind je hier.

Zijn de hoezen IKEA producten?

Onze hoezen zijn geen IKEA producten. De hoezen zijn speciaal gemaakt om naadloos te passen op de populaire IKEA meubels.

Kunnen de meubelhoezen in de wasmachine?

Ja, de meubelhoezen kunnen in de wasmachine. Let er op dat de hoezen niet heet worden gewassen. We raden aan op 30 graden te wassen. Je kunt de hoezen niet in de droger doen. Wil je de hoezen strijken, doe dat dan op een lage temperatuur zoals 110°C.

Hoe worden de hoezen gemaakt?

De hoezen worden vakkundig en volledig handgemaakt in ons atelier. Dit atelier heeft vele jaren ervaring met het maken van stoffen voor meubels.

Waar zijn de hoezen van gemaakt?

Hoezen van Norsemaison zijn gemaakt speciaal voor IKEA banken. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend polyester. Polyester is een sterk materiaal wat, ten opzichte van katoen, niet verkleurd in de zon.

Kan ik de meubelhoezen retourneren?

Ja zeker. Alle meubelhoezen kunnen, indien ongebruikt en in de originele verpakking, geretourneerd worden binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Houd er rekening me dat we 70% van het aankoopbedrag terugstorten. We zijn genoodzaakt om 30% van het aankoopbedrag in rekening te brengen omdat alle producten op bestelling worden gemaakt. Neem in het geval van een retour contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Contact opnemen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem dan gerust contact met ons op.

We beantwoorden emails binnen 24 uur

Stuur een email
  • Veilig betalen
  • Productgarantie
  • Uitstekende klantbeoordeling
  • Bijwerken van …
    • Geen producten in je winkelmand.